Regnig finalvecka för SPF Seniorerna Faluns digitala tipspromenader
Landet runt | SPF Dalarna

Regnig finalvecka för SPF Seniorerna Faluns digitala tipspromenader

SPF Dalarna
Publicerad 2020-10-19

Vädrets makter var oss inte nådiga under finalveckan. Det regnade i princip varje dag ihållande och mycket. Vår regnmätare tömdes två gånger, totalt blev det drygt 50 mm regn. Mellan regnuppehållen var det sju tappra lag som gick tipspromenaden.

Bäst lyckades lag EMMA som hade 7 rätt av 9 och tog därmed första platsen. I lag Emma ingick Eva, Margareta (Dunkars), Marianne och Åsa.

På andra plats kom lag LG med 6 rätt. Tyvärr skickade laget inget SMS och berättade vem de var. I systemet som vi använder kan vi endast se lagets namn och hur laget svarat på frågorna. Därför uppmanade vi alla lag att via SMS meddela lagets namn och vem de är. Om lag LG hör av sig till 0704158151 kommer andrapriset.

Vi tackar alla som deltog i finalveckan men också alla som gått våra digitala tipspromenader. Vintern är i antågande och vi kör tipspromenaderna oktober månad ut och därefter tar vi vinteruppehåll. När vi kommer tillbaka till våren är vi lovade en förbättrat system som bl.a. underlättar tävlingsmomentet i digitala tipspromenader.

Bilden: Vinnande laget Emma.

SPF Dalarna
Publicerad 2020-10-19

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas