Roten – en klädsam klubb
Landet runt | SPF Västernorrland

Roten – en klädsam klubb

SPF Västernorrland
Publicerad 2016-10-20

Mitten av oktober och trädens löv lyser fortfarande i grönt även om de på vissa platser skiftar i höstens färger. Men kvar sitter de på sina träd. Kanske kommer snart en riktig höststorm, som blåser bort löven och ger oss den definitiva känslan av höst.

Nåväl det är höst enligt kalendern och oktober månad och då har enligt traditionen Roten sin stora modevisning av höst- och vinterkläder. Dags alltså i klubben att tillsammans med SeniorShop bjuda på en inbjudande kollektion professionellt visad av klubbens egna mannekänger.

Innan modevisningen välkomnade ordföranden Gerhard och vände sig särskilt till Anki Eriksson, SeniorShop. Information gavs om kommande många olika aktiviteter i form besök på Gambriniushallen., PUB-afton, adventsaktiviteter, kurser. Listor fanns för att anmäla sig.

Så till dagens höjdpunkt. Först visades både vackra, sköna och praktiska kläder av våra mannekänger fr. v. i bild Eva Eriksson, Anders Mähler, Erling Hallberg, Anja Rudström, Kerstin Johansson och Lillemor Hallberg, som efter välförrättat värv rosades med en blomma. Anki gav upplysande information om varje plagg. Proffsigt vände, vred och snurrade man när man gick mellan borden, stannade till när någon ville känna på tyget, se detaljer eller bara kommentera.
Klubbmedlemmen Ove Magnefors förhöjde stämningen under den nära timslånga visningen genom att på sin keyboard spela mjuka, värmande låtar.

Så följde en fikastund med mackor och dryck och så småning0m ringlade kön in till välhängda klädställningar med allt gångbart för seniorer och det provades, granskades och i många fall köptes sköna kläder.

SPF Västernorrland
Publicerad 2016-10-20
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas