Roten, Harald och Ukkarna
Landet runt | SPF Västernorrland

Roten, Harald och Ukkarna

SPF Västernorrland
Publicerad 2016-11-21

SPF Seniorerna Roten hade inbjudit både egna medlemmar och några gäster från innerstadsklubbarna till en helafton med skön musik och härliga pizzor 14 november i Träffpunkten, Bosvedjan. Exakt klockan 16 hälsade klubbens ordförande alla välkomna inklusive den 16-hövdade orkestern ”Harald och ukkarna”, som sedan underhöll med härliga låtar och sång i närmare en timme.

Då dök pizzaleveransen upp och snart kände man sig som napolitanare, älskande perfekt bakad pizza. Och naturligtvis olika passande drycker därtill och god stämning.

Så fortsatte orkestern med ännu ett antal trevliga låtar och avtackades så småningom för ett brilliant framförande med varma applåder sedan man på begäran finslipat med ett extranummer.

Klubbens ordförande kallade fram de medlemmar som ställt upp för att genomföra ännu en trivsam träff i Roten och påbjöd en varm applåd för dem alla.

Kaffe och olika bakverk serverades varefter dragning i aftonens jättelotteri avslutade samvaron och vid dryga 19-tiden sökte man sig ut i den vinterkväll som nu övergått i regn.

 

SPF Västernorrland
Publicerad 2016-11-21
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas