Roten insuper Absolut Kjelvis
Landet runt | SPF Västernorrland

Roten insuper Absolut Kjelvis

SPF Västernorrland
Publicerad 2016-09-19

En sensommardag 8 september med sol och värme lockade många medlemmar med glatt humör till klubbens upptaktsmöte inför höstsäsongen. Alla välkomnades och ordföranden Gerhard kallade fram en ny medlem, Kenneth Andersson, som nålades av kassören Anders och hälsades med varma applåder. Kenneth är också Rotengruppens gymledare på IronWorks.

Höstprogrammet med en massa händelser delades ut och listor fanns att notera sig på för vissa närliggande aktiviteter samt så kallade intresselistor för att utröna intresset för olika kurser..

I aulan hade Absolut Kjelvis under tiden riggat upp sin utrustning för att bjuda på en dryg timme med musik, låt oss säga ”från förr i tiden”. Alla tog till sig texter och musik och sjöng med i vissa delar och efter ett par extranummer avtackades musikerna.

Wathier, ledamot i KPR, informerade om pågående ärenden i rådet och delade ut en enkät som han önskar få in svar på vid oktobermötet.

Slutligen tog lotterichefen Sten över och med hjälp av Britt förrättades dragning i aftonens lotteri, där bland vinsterna enligt traditionen fanns ett stort antal tvåkilospåsar med lingon som klubbens ”skogsförvaltare” Sture plockat och skänkt till prisbordet.

Klockan hann faktiskt nästan bli 19 innan det var dags att bryta upp efter en trivsam uppstart av hösten. Oktobermötet 13 oktober speglar av tradition modet inför höst och vinter då Seniorshop kommer för att visa sina bästa alster. Observera att vi av praktiska skäl för Seniorshop då träffas på Tomtegränd. Välkomna då!

SPF Västernorrland
Publicerad 2016-09-19
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas