Snöoväder på höstens första månadsträff
Landet runt | SPF Västerbotten
SPF medlemmar i Bjurholm låter sig väl smaka av landgång och kaka till kaffet. Foto: AIna Nygren

Snöoväder på höstens första månadsträff

SPF Västerbotten
Publicerad 2021-10-26

Lagom till höstens första månadsträff  med SPF Seniorerna Bjurholm kom snön. Nära 90 medlemmar var anmälda men några valde att inte ge sig ut på vägarna på grund av snöovädret den dagen. Ordförande Monika Andersson hälsade välkommen och presenterade dagens inbjudna gäster Ivars band som för dagen bestod av fem bandmedlemmar.

Bandet värmde upp med några låtar innan de inbjöd gästerna att delta i musikquiz. De flesta av de tio frågorna handlade om svensk schlagermusik och var relativt lätta att klura ut. Lite svårare var frågorna som handlade om utländska artister. Bland de som inlämnat rätta svar lottades fyra trisslotter ut.

Då deltagarna varit aktiva med quizen var fikapausen särskilt välkommen. En av ortens bagerier levererade landgång + kaka som intogs med god aptit. Lotter såldes med mjukkaka som vinster. Av sorlet runt långborden att döma trivdes medlemmarna och var glada att äntligen få träffas inomhus efter pandemiuppehållet. Bandet bjöd därefter på flera välkända låtar med sång av en av bandmedlemmarna, vilket lockade gästerna att sjunga med.

Monika informerade om kommande 40-årsjubileum som kommer gå av stapeln 17 november i Hörnsjö byahus. Gunilla Persson gjorde intresseförfrågan om kommande julbord.

Aina Nygren
SPF Seniorerna Bjurholm

SPF Västerbotten
Publicerad 2021-10-26

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas