SPF Seniorerna Boo årets förening i Nacka
Landet runt | SPF Stockholm

SPF Seniorerna Boo årets förening i Nacka

SPF Stockholm
Publicerad 2022-05-31

SPF Seniorerna Boo har utsetts till Årets förening i Nacka. ”Vi är djupt imponerade av vad vi ser och jag vill på kulturnämndens vägnar ge årets stipendiater våra hjärtligaste gratulationer”, säger kulturnämndens ordförande Richard Herrey.

– Vi är mycket glada och stolta över kommunens erkännande. Vi har gjort mycket för seniorerna även under folkhälsoveckan, säger Kicki Inser i SPF Seniorerna Boo och nämner bland annat boule, dans, qigong, gympa, vandringar och cykling

Årets föreningsarrangerade kulturevenemang utses årligen av kulturnämnden och omfattar 15 000 kr. Förra årets stipendium tilldelades Fisksätra Folkets Hus.

Årets föreningsarrangerade kulturevenemang står SPF seniorerna Boo för. Så här motiverar juryn föreningens bidrag till Nackas kulturliv:

SPF seniorerna Boo har på ett imponerande sätt skapat förutsättningar för sina medlemmar att delta i programverksamhet under pandemin. Föreningen har under förhållanden som har präglats av restriktioner varit uppfinningsrika i att erbjuda sina medlemmar en aktiv fritid genom ett brett spektrum av aktiviteter som vandringar, promenader, boule, bokklubb, handarbetsgrupp och fotoklubb. De har också visat ett stort engagemang och drivkraft i kontakten med sina medlemmar i syfte att de inte ska känna sig ensamma och bortglömda.

 

 

SPF Stockholm
Publicerad 2022-05-31

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas