Ordförande Ann-Margret Nilsson hälsade alla välkomna.
Maggans kockveteraner bjöd in till vackert dukade bord samt fantastiskt god mat, allt lagat av Maggans kockveteraner under ledning av Margaretha Persson. Den utsökta menyn bestod av Välkomstdrink: fläderdrink, Amys: Laxpaté på rostat bröd med örtagårdssås, Förrätt: Grönkålspaj på pastramibädd och liten potatisbakelse, Varmrätt: Varmrökt lax med dillsås o smörslungad potatis samt Dessert: Pannacotta med hallonsås.
Sångkören Stämbanden sjöng vårsånger och senare bjöds det på kaffe och läcker hembakad tårta samt dans till Happes orkester.
Planerade aktiviteter är Milda makters show ”I ur och dur”, Fredagsklubbens lunchträff på Rydö golfklubb samt med golfspel för golfare, PUB-träff på Bulls, Landvetter bakom kulisserna, Utflykt till Steninge vandrarhem med plättbuffé, Fisketur till Råå, minigolfspel, samt Ålandsresa.