SPF Seniorerna, Tibro 40 år!
Landet runt | SPF Skaraborg

SPF Seniorerna, Tibro 40 år!

SPF Skaraborg
Publicerad 2024-03-19

Det var glitter och glamour, ”röda mattan” och förväntan i luften, när SPF Seniorerna i Tibro bjöd in till firandet av SPF Tibro 40 år. Förbundsordförande Eva Eriksson, distriktsordförande Christer Eliasson och kommunalrådet Jan Hanna och även representanter från Studieförbundet Vuxenskolan och PRO, Tibro hedrade oss med sin närvaro.

SPF Seniorerna i Tibro är en livaktig förening, som hela tiden ökar medlemsantalet i dessa tider, då många föreningar minskar. Kanske beror det på mycket trevliga program på våra månadsmöten och ett stort utbud av aktiviteter och resor. Och kanske denna fest är ett exempel på hur trevligt vi har tillsammans.

Ordförande Bengt Edman gick mest omkring och myste hela kvällen och gladde sig åt att ett oväntat stort antal medlemmar ville fira tillsammans.

Kvällen inleddes med mingel och bubbel, som följdes av en fantastisk 3-rättersmiddag med full service från en cateringfirma, vilket gjorde att de vanligtvis hårt arbetande serveringsgrupperna kunde delta i firandet.

Under hela kvällen underhöll ”Lilla Bandet” från Färgelanda och deltagarna njöt i stora drag av musiken, som väckte så många minnen. Stämningen varpå topp och alla sjöng glatt med i det flesta låtarna.

SPF Skaraborg
Publicerad 2024-03-19

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas