Hattparad på SPF Strömmens vårfest
Landet runt | SPF Bohuslän

Hattparad på SPF Strömmens vårfest

SPF Bohuslän
Publicerad 2017-05-12

SPF Seniorerna hade vårfest med hattparad den 8 maj i Folkets Hus. Ordförande Wolfgang Schwartz hälsade deltagarna välkomna och informerade om seniordansen söndagar kl 15 i juli på Friluftsmuseet. Alla pensionärer välkomnas.

SPF har under våren haft många trevliga månadsprogram och dessutom många andra aktiviteter. Populära mattcurlingen, boule, bridge, läsecirkel, stickkafé, seniordans, stavgång mm. Pensionärer har mycket att välja på.
Därefter informerade Björn Stenberg från ordförandekonferensen angående nya regler för bostadsbidrag, förnyelselagen om servitut och om framtidsfullmakt för äldre.
Dessutom informerades om anmälan till friluftsdagen på Kasen den 18 maj.
Så var det dags för mat och tillbehör. Vårtallriken levererades från Svinesunds Kro och var rikligt tilltagen och mycket god. Lax, sparris, sallader mm förgyllde måltiden och det blev tid för många trevliga samtal. Kaffe med kaka avslutade måltiden innan det var dags att utse dagens priser i hattparaden.

Ulla Coster fick priset för tuffaste hatten som hon köpt på Jersey en gång i tiden. Tage Lindal erhöll männens pris med en äkta lappmössa från Karesuando. Barbro Nilsson prisades för finaste blomsterhatten som hon hade pyntat själv.
Efter detta blev det Arne Johansson som förrättade dragningen för tipspromenad och lotteri.
Arne hade många kluriga frågor och Bjarne Mattsson var den ende som hade alla rätt. Ordförande tackade köket för gott arbete med att ställa i ordning för festen och avslutade med att önska alla en skön sommar.

SPF Bohuslän
Publicerad 2017-05-12

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas