Landet runt | SPF Västerbotten

Träff hos Seniorerna i Bjurholm

SPF Västerbotten
Publicerad 2016-10-14
j
Sten-Erik Eneröd. Foto: Rolf Eckeskog

Om det var Sten-Erik Eneröd, polisen eller pannkakstårta som bidrog mest till att så många sökte sig till träff med  SPF Seniorerna i Bjurholm låter vi vara osagt. Sten-Erik ”still going strong” inledde med att på durspel framföra en snutt av En kvanting träder i salen in. Därefter spelade han samma låt med bakgrundsmusik och viss skillnad blev det ju. Sten-Erik berättade att han fick sitt första durspel när han var 12 år. Sten-Erik varvade låtarna med att berätta om sig själv och vad han varit med om. Avslutade med Nidälven, Alice, Majgomajsången och Kristina från Vilhelmina.

Birgitta Hübinette som tjänstgör som polis bland annat i Bjurholm var inbjuden för att informera om säkerhet för äldre då de flesta bedrägerierna sker mot just äldre. Hon varnade för att släppa in främlingar i sitt hem. De kan till exempel säga att de kommer från någon myndighet eller företag för att på så vis komma in i bostaden. Viktigt att kräva legitimation av en sådan besökare. Om telefonförsäljare ringer gäller att inte inleda något samtal.  Öppna inte mejl där avsändaren inte verkar bekant. Låna inte ut pengar eller kort till någon.

Några damer och en herre från Örträsk stod för den uppskattade trakteringen som bestod av smörgåstårta med dryck samt kaffe med dopp. Lotter såldes med tunnbrödsvinster samt vinster skänkt av Sigrid Bäckström.  Medlemmarna gavs tillfälle att skriva ner önskemål om aktiviteter då styrelsen inom kort kommer att förbereda program för kommande år.

Aina Nygren
SPF Seniorerna Bjurholm

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2016-10-14
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas