Landet runt | SPF Västerbotten

Trivselkväll SPF Seniorerna Robertsfors

SPF Västerbotten
Publicerad 2016-04-07

Att samlas en fredagskväll i glada vänners lag och lyssna till sång och musik var just vad ett 70-tal pensionärer gjorde när SPF Seniorerna Robertsfors ordnade trivselkväll i centrumhusets foajé. Kvällens underhållare, Åke Swahn från Gravmark, bjöd på en variationsrik blandning av skönsång och dragspelsmusik varvat med humoristiskt prat.
Publiken kom snabbt i stämning då den delades in i två lag som med hjälp av “allsångsledare” tävlade i att sjunga refränger med bästa inlevelsen. Som allsmäktig domare förklarade Åke tävlingen som oavgjord.
Under kvällen spelades musik från en bred repertoar. Bland annat framfördes Bob Marleys No woman, no cry i reggaejojktappning. Publiken fick drömma sig till Royal Albert Hall i London och lyssna på Anthem ur Chess och på begäran framfördes Tom Jones Sexbomb.
I paus serverades kaffe med god kaka, Dragning på lotteriet genomfördes där första pris var en Umeå-Vasa kryssning. Därefter fortsatte den trivsamma underhållningen som avslutades med Frank Sinatras My Way. Efter alla applåder kom extranumret Fly Me to the Moon.
Alla höll säkerligen med ordföranden Lennart Brändström när han avslutade kvällen med att citera Povel Ramels textstrof Underbart är kort, alldeles för kort.

G Högkvist

SPF Västerbotten
Publicerad 2016-04-07
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas