Landet runt | SPF Västerbotten

Underhållning blandat med Koll på läkemedel

SPF Västerbotten
Publicerad 2018-04-17

En härlig vårvinterdag träffades och trivdes ett 70-tal SPF Seniorer i kyrkstugan i Bjurholm. Ordförande Barbro Strandberg hälsade välkommen och då särskilt dagens gäster Rolf Källqvists trio bestående av Mats Ljungberg trummor och sång, Lage Olofsson på bas och sång samt Rolf Källqvist keyboard och dragspel

För att nämna några axplock ur den trevliga underhållningen; Trion inledde med sin signaturmelodi , björnen Baloos livsfilosofi  ur Djungelboken; Var nöjd med allt som livet ger. De fortsatte med att hylla Jerry Williams i I just want to dance with you. Spelade en stilla vals innan det var dags hylla Sven Ingvars med ett medley då publiken sjöng med. Sedan blev det dragspel , franskt potpurri med Se se bon och Petite fleur  innan det var dags för publiken att sjunga med i Leende guldbruna ögon. Därefter fortsatte trion med godingar från 60-talet såsom Blue Berry Hill, Be bop a luba och What do you want to make those eyes att me for.

Efter gott fika som en grupp damer och herrar från Agnäs övre stod för såldes lotter med tunnbrödsvinster. Lisbeth Eriksson informerade om Koll på läkemedel, läkemedelsgenomgångar, EEC samt  Okloka listan. Musiktrion satte sig vid sina instrument och fortsatte med underhållningen tills det var dags att göra dragning av lotteriet. Gunilla Persson slog ett slag för kommande vårfest. Aina Nygren tog in intresseanmälningar till studiecirklar och puffade för kampanjen Vi går för Världens Barn. Ordföranden avslutade med att tacka köket och alla övriga som medverkat till en trevlig träff.

Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2018-04-17
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas