Landet runt | SPF Västerbotten

Välbesökt årsmöte i Bjurholm

SPF Västerbotten
Publicerad 2017-02-23

En strålande vinterdag sökte sig ett 60-tal personer till kyrkstugan i Bjurholm. Det var SPF Seniorerna som kallat till årsmöte. Sammankomsten inleddes med parentation och tyst minut för de fem medlemmar som avlidit. Därefter förklarade Doris Jonsson årsmötet öppnat.

Till mötesfunktionärer valdes Lars Lindqvist som ordförande och Aina Nygren som sekreterare. Att döma av verksamhetsberättelsen har föreningen haft ett omfattande och varierat utbud det gångna året. Kassören Sture Eriksson redogjorde för resultat- och balansräkning och presenterade budget för 2017. Då Doris Jonsson avsagt sig fortsatt ordförandeskap valdes Barbro Strandberg till ny ordförande. Styrelseledamöterna Rolf Eckeskog och Irma Emilsson hade också avböjt omval och ersattes av Monika Andersson och Viola Sjöberg. Övriga i styrelsen är Gunilla Persson, Siv Stensson, Ulla R Helmersson, Hans-Olof Olofsson. Elfrid Olofsson hade avsagt sig omval som revisor och ersattes av Mats-Olof Hörnqvist. De avgående funktionärerna avtackades med varsin bukett tulpaner.

Några damer och herrar från Näsmark-Öredalen stod för fikat, kaffe och semla, som föreningen bjöd på. Lotter såldes med tunnbrödsvinster. Husbandet underhöll med några välkända låtar. Tina Fernerud Björnlund från Studieförbundet Vuxenskolan presenterade deras verksamhet och vad som menas med en studiecirkel. Hon tackade för ett gott samarbete med SPF Seniorerna i Bjurholm.

Aina Nygren

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2017-02-23
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas