Ärtröra på rågknäcke
Mat & Dryck
Foto Björn Tesch

Ärtröra på rågknäcke

Publicerad 2008-04-20

Cirka 3 dl röra

3 dl gröna ärtor
1 msk rapsolja
1/2 vitlöksklyfta
1 tsk citronsaft
1 nypa salt

Tillbehör: Knäckebröd

1. Mixa och låt gärna röran stå i kylen ett tag så att smakerna blandas.
2. Servera på knäcke-bröd eller andra fullkornskex.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas