Goda gröna maträtter
Mat & Dryck | Recept
Foto Ulrika Pousette

Goda gröna maträtter

Den vegetariska maten är på framfart. Med all rätt – för miljöns och vår hälsas skull.

Tidningen Senioren
Publicerad 2016-04-26

Får man lite hjälp på traven finns det hur mycket god och grön mat som helst att göra. Vad sägs om knapriga rödbetsbiffar, frasiga spenatknyten, härligt smakrik pasta med kronärtskockor och mandel, eller en ljummen sallad där krämig ost möter söt och frisk persika?

Här bjuder vi på några recept ur nya boken Ännu mera vego.

Recept: Sara Ask och Lisa Bjärbo
Foto: Ulrika Pousette

Tidningen Senioren
Publicerad 2016-04-26
senioren-nr-3
Artikeln är hämtad ur Senioren nummer 3 / 2016. Missa inget innehåll - bli medlem i SPF Seniorerna och få Senioren kostnadsfritt eller starta en prenumeration på Senioren.
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas