Krämig äggsallad med dill
Mat & Dryck | Recept

Krämig äggsallad med dill

Krämig äggsallad med dill som är god att ha på fröknäcke. Håller minst en vecka i kylen.

Tidningen Senioren
Publicerad 2010-04-07

4 kokta ägg
6-8 hela sardeller skurna i mindre bitar
3 msk majonnäs
2-3 msk hackad dill

1. Skala äggen och hacka grovt.
2. Blanda med resten av ingredienserna. Mums på fröknäcke! Håller minst en vecka i kylen.

Recept Anna Ranung
Foto Per Ranung

Tidningen Senioren
Publicerad 2010-04-07
senioren-nr-3
Artikeln är hämtad ur magasinet Senioren nummer 3 / 2020. Missa inget innehåll - bli medlem i SPF Senioren och få Senioren kostnadsfritt eller starta en prenumeration på Senioren.
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.