Mat & Dryck

Lax- och räkpuck

God förrätt som är gjord på bland annat lax räkor och avokadoröra.

Tidningen Senioren
Publicerad 2009-02-20

400 gram kallrökt lax
2 avokado
1 dm gurka
1 lime, skal och saft
hackad dill
räkor

  1. Finhacka lax, avokado och gurka (skala och ta bort kärnhuset). Blanda avokado och gurka med dill och lime.
  2. Pensla 4 koppar med olivolja. Lägg ett lager räkor i botten, sedan avokadoröran och hackad lax över.
  3. Pressa ihop. Stjälp upp och garnera med dill.

 

Foto: Kristina Wirén

Tidningen Senioren
Publicerad 2009-02-20
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas