Mest grönt och så lite kött
Foto Linda Prieditis
Recept | Recept

Mest grönt och så lite kött

Man borde äta mer grönt och mindre kött, det vet alla. Men det är inte alltid så lätt att få till det. I boken Flexitarianer tipsar Eleonora von Essen om hur man låter grönsakerna få ta mer plats. Alla recept är för fyra portioner.

Publicerad 2015-05-25

Låt grönsakerna ta mer plats på middagsbordet. Varför inte pröva de krämiga rödbetsbiffarna som serveras med limeyoghurt eller kanske föredrar du de ricottafyllda zucchinirullarna.  Om du inte vill äta helt vegetariskt finns pankopanerad torsk med tabbouleh.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas