Njut av fisk och skaldjur
Mat & Dryck | 5 Recept
Foto: Karin Wimark

Njut av fisk och skaldjur

Hösten är skaldjurens tid, och att få in mat från havet i kosten är något många strävar efter. Låt dig inspireras av sill på ett nytt sätt och en mustig musselsoppa som värmer.

Tidningen Senioren
Publicerad 2016-10-14

Fisk och skaldjur kan vara så mycket. Här finns både klassiker i annorlunda tappning och helt nya smaker. Vi lagar klassisk, skånsk lerpottasill med brynt smör, frasar till mandeltorsken med panko, kör en surf and turf och låter het chorizokorv och räkor samsas med tomatsås och risonipasta, serverar laxen mellan surdegsbröd och ger musslorna en asiatisk touch med citrongräs, koriander och fisksås.

5 recept med fisk och skaldjur

Text och recept Anna Henning Moberg
Foto Karin Wimark

 

Tidningen Senioren
Publicerad 2016-10-14
senioren-nr-7
Artikeln är hämtad ur Senioren nummer 7 / 2016. Missa inget innehåll - bli medlem i SPF Seniorerna och få Senioren kostnadsfritt eller starta en prenumeration på Senioren.
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas