Rårörda hallon med kokossocker och limezest
Mat & Dryck

Rårörda hallon med kokossocker och limezest

Tidningen Senioren
Publicerad 2018-08-25

5-6 dl hallon
2 msk kokossocker
1 lime (skalet)

1. Rör hallonen med sockret och blanda ner fint rivet limeskal.
2. Kokossocker smakar inte kokos, snarare lite kola. Det innehåller bland annat antioxidanter, vitaminer och mineraler som inte vanligt socker innehåller, vilket gör det lite nyttigare. Det har lågt GI-värde och påverkar därför blodsockret mindre. Innehåller fortfarande fruktos så lagom är bäst.
3. Rena burkar och flaskor värmer man lätt upp i ugn på 50 grader.

Tidningen Senioren
Publicerad 2018-08-25
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas