Ratatouille  på  färska  grönsaker
Mat & Dryck | Mat

Ratatouille på färska grönsaker

Fransk grönsaksröra som är perfekt att göra mycket av och sedan ha i kylen i några dagar. Egentligen kan man ösa i lite vad man vill i den, det som finns tillgängligt för tillfället.

Publicerad 2009-06-26

4-6 portioner

2 gula lökar
2 zucchini
1 aubergine
1 paprika
olja att steka i
salt och svartpeppar
400 g krossade tomater
1. Hacka löken och skär resten av grönsakerna i grova bitar. Stek allting i en gryta med lite olja på botten, salta och peppra.
2. När grönsakerna börjat mjukna är det dags att röra ner de krossade tomaterna. Låt puttra i 20 minuter utan lock, smaka av med salt och peppar.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.