Smakrikt lammkött
Mat & Dryck | Gott
recept lammkött Foto Björn Tesch

Smakrikt lammkött

Den allra bästa säsongen för lamm i Sverige är egentligen till hösten. Men eftersom många vill ha lamm till påsk så finns det en hel del lammkött i butikerna just nu. Passa på att njuta!

Publicerad 2012-04-20

Veteranens egen Malin Ottosson bjuder på klassisk lammstek med tillbehör, den välkända Karin Fransson på lindar sitt öländska lamm med bacon och örter och Kent Sandins getostfyllda lammfärsbiffar blev årets nationalrätt 2005.

 

Tre läckra lammrecept

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas