Värmande festmeny till helgens middag
Mat & Dryck | Bjud
Foto: Björn Tesch

Värmande festmeny till helgens middag

Krämig musselsoppa med gremolata och hembakt baguette, det tål att bjudas på, Med en enkel förrätt och en rejäl dessert är middagen serverad.

Publicerad 2014-09-19

Snart blir kvällarna kyliga och sena, men vad gör det när dagarna är helt fantastiska. Morgondimman följs av strålande sol, himlen är blå och löven skiftar färg. Unna dig och en vän eller två en riktigt läcker middag efter höstpromenaden. Vad sägs om en säsongsbetonad drink på äpplen och ett enkelt tilltugg i form av grönsaker med dipp i väntan på att huvudrätten blir klar? Med nybakta baguetter till blir musselsoppan det en riktigt lyxig måltid. Toppa menyn med varma päron med camembert och glass som avslutning.

 

Här hittar du recepten

 

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas