Upplev vilt – i skog och på bord
Mat & Dryck | Älg
Foto: Örjan Björkdahl / Björn Tesch

Upplev vilt – i skog och på bord

Älgjakten är igång, men hur är det att vara med på jakten som nybörjare? Läs vårt reportage och frestas av tre goda älgrecept.

Publicerad 2014-10-17

Kött från frigående djur, som vuxit upp i sin naturliga miljö, som sluppit trängas i stora besättningar och som har fötts upp på foder helt utan antibiotika. Det låter väl som någonting att föredra? Nedan hittar du tre olika recept på älgkött, väl värda att prova.

Älgjakten är i full gång, och visst är målet med jakten att skjuta de älgar som varje jaktlag fått sig tilldelat. Men upplevelsen av en jakt är så mycket större än så. Hösten, luften, skogen – att gå på jakt är en naturupplevelse utöver det vanliga, och någonting som tilltalar många seniorer. Läs hur Veteranens redaktionschef Gunilla Lindahl hade det under sitt livs första älgjakt.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas