Res

”Costa del Golf” slår allt

Publicerad 2008-03-25

Vi har rest på många golfresor, men detta är definitivt den bästa. Har gjort en resa tidigare med samma arrangör, Pantersvingen som numera bytt namn till Good Life Golf och det är verkligen ett passande namn för oss 55+. Från början hade vi bokat en resa till Portugal men den blev inställd och bland de resmål vi fick förslag på, valde vi Costa del Sol i Spanien.
I slutet av november avreste vi från Arlanda och landade efter drygt fyra timmar i Malaga där vi träffade alla i gruppen och vår golfvärd Åke Björk presenterade oss för varandra. Vi åkte buss till vårt hotell El Paraiso som låg mellan Marbella och Estepona. Ett mycket tjusigt och trivsamt hotell.
Åke är en fantastiskt trevlig människa, mycket hjälpsam i alla lägen, full av roliga historier. Han såg till att vi fick spela golf ihop inom gruppen med olika medspelare varje dag. Dagarna avslutades med träff i baren för genomgång av dagens prestationer och sedan gemensam middag. Detta gjorde att vi lärde känna varandra ganska väl, något som främjade trivselkänslan.
Vädret var tyvärr inte så bra hela tiden, lite mulet och en dag med regn, men vi fick i alla fall ett par kanonfina dagar på banan i strålande sol. Ett mycket mysigt minne att vårda i vintermörkret.

Text: Mona och Rolf Ullberg,
Nacka Golfklubb

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas