Nyheter

Folkkära 70+ berättar om självförtroende

Katarina Hahr möter fyra folkkära kändisar, bland annat Barbro Lill-Babs Svensson och Jan Guillou, i sin programserie om självförtroende i P1.

Publicerad 2015-06-26

Kan man övervinna dåligt självförtroende? Kan man ha för bra själförtroende? Kan ångest vara av godo? Det är några frågor som kommer att tas upp i intervjuserien om just självförtroende i Sveriges Radio P1 i sommar.

– Jag har inte bra självförtroende, men jag försöker att dölja det. På scenen är jag trygg, jag kollar av publiken och när jag känner kontakten då blir jag lugn, säger Barbro Lill-Babs Svensson, 77, i det första programmet om självförtroende, som sänds 13 juli.

Intervjun med Jan Guillou, 71, sänds 20 juli.
– Jag har alltid haft bra självförtroende, men kanske för mycket när jag inte var tillräckligt bra och kanske för lite nu. Mitt självförtroende har minskat i takt med stigande kunskap och förmåga, säger han.

Övriga två personer som intervjuas i programmet är artisten Caroline af Ugglas, som dessutom peppar andras självförtroende med kören ”Alla kan sjunga” och den prisade skådespelaren Leif Andrée.

Samtliga program i serien sänds måndagar 11.00 i P1 med start 13 juli.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas