Gott nytt år med raffinerade smaker
Mat & Dryck | Nyheter | Njutbart
recept, ankbröst, halstrad gös, päron med camembert, gazpacho Foto Colourbox

Gott nytt år med raffinerade smaker

En kall soppa med sting av chili följs av gös eller ankbröst. Päron med camembert och glass får avsluta kalaset. Låt dig inspireras av Veteranens nyårsmeny.

Publicerad 2013-12-27

Vitlök, fläder och chili smaksätter soppan. Musslor och linser ackomanjerar den halstrade gösen, ankbröstet serveras lätt med färska grönsaker och dessserten är en smakexplosion av frukt, ost, honung och glass.

Den här menyn är ingenting för den som vill att det går snabbt i köket, eller den som värjer för raffinerade smaker. Vågar du?

4 recept med finess

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas