Nu kan du kommentera Seniorens artiklar!
Nyheter | Diskussion

Nu kan du kommentera Seniorens artiklar!

Gillar du att tycka till? Med hjälp av kommentarstjänsten "Ifrågasätt" kan alla som vill nu diskutera på Senioren.se

Tidningen Senioren
Publicerad 2019-03-29

– Våra läsare är mycket engagerade och debattsugna, speciellt när det gäller nyheter och politiska förslag som rör dem. Men de tycker också om att diskutera allt från mat och trädgårdsskötsel till resor och mode. Jag tycker att det känns bra att nu kunna erbjuda dem ett säkert forum tillsammans med Ifrågasätt, säger Kristina Adolfsson, chefredaktör för Senioren.

Trygg miljö

Den som använder ”Ifrågasätt” måste logga in med eget namn, dessutom granskas kommentarerna dygnet runt. Det bidrar till att man kan hålla en god och konstruktiv ton i kommentarerna, och att så kallade ”nättroll” som tidigare varit ett problem i många kommentarsfält, kan hållas kort.

Har du väl skapat ett konto hos Ifrågasätt så kan du också kommentera hos övriga tidningar som använder tjänsten, bland annat Dagens Nyheter, Göteborgs-Posten och flera lokaltidningar.

Du hittar för närvarande kommentarsfunktionen längst ner under vissa av våra artiklar, men den kommer att hamna under fler vad det lider. Välkommen in i diskussionen!

Längre artiklar

Har du ett ämne du verkligen brinner för, och vill tycka till på större utrymme? Är ämnet intressant för Seniorens målgrupp? Då kan du skicka en debattartikel eller insändare till tyck@senioren.se för att komma till insändarsidorna i tidningen, eller webben@senioren.se om du vill att din debattartikel publiceras och delas på nätet.

Tidningen Senioren
Publicerad 2019-03-29
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas