Saknar information på partiernas lokala webbsidor
Åsikter | Alf
Foto Colourbox

Saknar information på partiernas lokala webbsidor

Insändaren mejlar alla lokala partier för att få svar på vilka aktuella frågor de driver.

Publicerad 2014-03-24

Respektlös hemsida?

Då jag sitter här och inför valet granskar partiernas lokala hemsidor blir jag rent ut förskräckt. Hur tänker partiet lokalt då man gör så oinformativa hemsidor att man i princip avskräcks att gå in på dem.

Det skrävlas på sina håll att de, partierna lokalt alltså, är så duktiga på hembesök och/eller ringa en massa människor. En jäkla tur att de ännu inte nått mig med detta, jag hade blivit fly förbannad.

Men som skrivits att gå in på partiernas hemsidor är rena sorgebarnet. Även om man så bara vill ha mejladresser till någon förtroendevald är det problem.

Och inte verkar man intresserade av att kabla ut budskapet om var de står inför stundande val. I princip så fattas allt på de flesta partiers lokala hemsidor.

Men envis och gammal som jag är ger jag inte upp. Jag har mejlat till samtliga lokala partier och ställt frågor om var de står och vad de driver för aktuella frågor.

Kanske vore det här något för alla som skriver här? Ställ Dina lokalpolitiker mot väggen. Kanske är deras hemsidor lika värdelösa som mina. Påtala det och ställ alla de frågor Du vill ha svar på.

Påtala gärna att det är svaren på frågorna som Du ställer som avgör vem/vilket parti Du röstar på. Behöver ju inte vara sant, men låt politikern tro det*smile*!

Alf

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas