Tyck! | Min upplevelse

”Första tiden var hemsk”

Det var tungt när avbokningarna ramlade in och nog är det tröttsamt med alla rapporter om corona. Men Ulvi hurrar för sjukvårdspersonalen.

Tidningen Senioren
Publicerad 2020-04-01

Hur får jag dagarna att gå? Läser, lyssnar på musik, Tittar på TV, läser och skriver mail och ringer i min mobil. Första tiden var hemsk då det bara vällde in mail: Tyvärr måste vi meddela, annullera, avboka, ändra, flytta till hösten alla möten och events. Det gick åt mycket Tippex att sudda i almanackan.

Mest ledsen är jag över att SPF Seniorernas hälsoresa till  Kroatien mest troligt blir annullerad i början på maj. Den hade jag verkligen sett fram emot.

Går ut mitt på dagen då det är mindre folk i rörelse och undviker kommunala transportmedel.

Eftersom jag är 80 + har jag  självmant stannat hemma, ej träffat folk, vänner eller bekanta, tvättat händerna. Handlar en gång i veckan och fyller frysen och drar min Dramaten. Häromdagen var det faktiskt en yngre kvinna som erbjöd sig att handla åt mig men jag tackade nej. Går ut mitt på dagen då det är mindre folk i rörelse och undviker kommunala transportmedel.
Börjar lessna på alla nyhetssändningar om corona men inser dock att det är nödvändigt att folk förstår det allvarliga i situationen – även president Trump. Tacksam att jag bor i Sverige.
Hurraaa för all sjukvårdspersonal!!!
Digital kram till alla / Ulvi
Tidningen Senioren
Publicerad 2020-04-01
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas