Ett rullande bibliotek
Blogg

Ett rullande bibliotek

Sven Gruvstad
Publicerad 2019-09-10

Ett smärre bibliotek kommer jag ha med i bilen. All info finns på nätet men det känns speciellt att kunna hålla i en bok eller en riktig papperskarta. Ett nödvändigt komplement för en resenär i min ålderskategori.

Östeuroparesan gjorde jag enbart med papperskartor. Kommer ihåg hur jag i timmar försökte komma ut ur ukrainska storstaden Lviv utan att lyckas. Nästan panik ett tag. Men så många fantastiska människor jag fick tecken-språka med. Kanske inte helt kul just då, men ett starkt minne från den resan. 

Sven Gruvstad
Publicerad 2019-09-10

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2022 Senioren - När insidan räknas