Studio 65 om barnbarn – livets efterrätt
Leif GW Persson, Anna Bennich, Kattis Ahlström och Ingmar Skoog. Foto: SVT
Kultur | pratshow

Studio 65 om barnbarn – livets efterrätt

I senaste avsnittet av Studio 65 är barnbarn ämnet och en av gästerna är Leif GW Persson som har 13 barnbarn. Vi får även se Ingmar Skoog i en zorbaliknande dans med ett av sina tre barnbarn.

Jan Hagberg
Publicerad 2023-02-01

Senioren har tidigare skrivit om Studio 65, en pratshow om livet efter 65, som hade premiär förra veckan i SVT. Läs mer om det här.

På onsdagkvällen (1/2) var Kattis Ahlström programledare och vid sin sida hade hon professorn och äldreforskaren Ingmar Skoog.

Temat är barnbarn och en person som har rejält med erfarenhet av det är Leif GW Persson. Den andra gästen i programmet är psykologen Anna Bennich.

Barnbarn sägs ofta vara livets efterrätt men det är inte bara att sitta ner och njuta. I programmet tas både de positiva aspekterna upp och även de utmaningar som finns.

Diksuterar ”hybridfamiljer”

I dag är det även allt vanligare att den klassiska kärnfamiljen förvandlas till en brokigare skara med ingifta barn och bonusföräldrar. Programmet tar även upp det som kallas ”hybdridfamiljer”.

Studio 65 sänds i SVT2 kl 19.30 och i Kunskapskanalen 20.00. Programmen går även att se på SVT Play och UR Play. Klicka här.

Jan Hagberg
Publicerad 2023-02-01

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas