Höstupptakt med surströmming hos Pärlan
Landet runt | SPF Västerbotten

Höstupptakt med surströmming hos Pärlan

SPF Västerbotten
Publicerad 2016-09-02

Höstupptakterna hos SPF Seniorerna Pärlan Vindeln brukar vara välbesökta och denna blev inget undantag. Drygt 100 personer bänkade sig vid de dukade borden i Vindel-Ånäsets byastuga. Ordförande Kenth Ärletun hälsade välkommen och informerade om kommande aktiviteter.
Vid det laget hade doften från den norrländska delikatessen spridits i lokalen. Surströmmingen, det hembakta tunnbrödet och övriga tillbehör som serverades uppskattades av gästerna.
För musikunderhållningen svarade Curt & Kenth, med efternamnen Wennebro och Ärletun. De bjöd på en omväxlande repertoar av sång och musik, som även varvades med allsång.
Efter en paus för servering av kaffe och kaka, fortsatte musikanterna sitt uppträdande. Guitar boogie och Sånt är livet var några av låtarna som framfördes. De avslutade med Walk on by och blev livligt applåderade av publiken.
Dragning i lotteriet vidtog, där de lyckliga vinnarna fick välja från ett välfyllt vinstbord med tunnbröd, mjukkaka och annat ätbart.
Kenth avslutade med att tacka alla som deltagit och bidragit till den trevliga samvaron och inte minst arbetslaget som anordnat festen.
Ulla Flumé

SPF Västerbotten
Publicerad 2016-09-02
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas