SPF Handenseniorerna firar 30 år!
Landet runt | SPF Stockholm
Under 2023 fyller SPF Handenseniorerna 30 år och det firade vi med att bjuda in till en riktig sommarfest på gräsmattan utanför vår föreningslokal.

SPF Handenseniorerna firar 30 år!

SPF Stockholm
Publicerad 2023-08-30

Visst trodde vi att intresset skulle vara stort och hoppades att runt 75-80 medlemmar skulle komma. Men intresset var jättestort och när vi hade 150 anmälningar var vi tvungna att sätta stopp. Vi skulle inte kunna ordna plats eller rent praktiskt hantera fler än så.

Festen hölls utomhus och vi var därför beroende av vädret. Alla väderprognoser hotade med regn så vi hyrde in två gigantiska partytält. Nu hade vi vädergudarna på vår sidan och dagen bjöd på sol. Tälten fungerade utmärkt som solskydd i stället.

Alla festdeltagare bjöds på ett glas ”bubbel” och visades sen till bords. Där serverade vi alla en stor räksmörgås och ett glas vin. Vi bjöds på sommarvisor av vår egen allsångskör och därefter musikunderhållning av inhyrd trubadur med ”sidekick” som spelade och sjöng allt från Taube till Cornelis. Alla sjöng med och stämningen var på topp.

Vår ordförande höll tal och skålade för föreningen och alla medlemmar. I samband med anmälan fick alla ett anmälningsnummer som också fungerade som lott. Dagen till ära drog vi hela 30 (!) vinster. Dagen avslutade vi med kaffe och tårta – ja, eller rättare sagt 16 smarriga frukttårtor. Detta blev helt klart en dag att minnas.

Kort om SPF Handenseniorerna: Vi är en mycket aktiv förening och har nästan 20 återkommande fasta aktiviteter varje eller varannan vecka, vilket gör att det finns något för alla. Utöver alla resor och utflykter anordnar vi även pub- och grillkvällar, surströmmingsfest, kräftskiva, mat- och vinprovning och den årliga Nobelmiddagen. Varje julafton ordnar vi julfirande för dem som inte har någon att fira med – en mycket uppskattad aktivitet. Varannan söndag har vi café där föreningen bjuder på kaffe med dopp. Bor du i Haninge och känner att du vill vara med? Välkommen att höra av dig – vi har plats för fler.

SPF Stockholm
Publicerad 2023-08-30

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas