SPF Seniorerna Orsa firar 50 år!
Landet runt | SPF Dalarna

SPF Seniorerna Orsa firar 50 år!

SPF Dalarna
Publicerad 2023-09-01

Lördagen den 26 augusti samlades ett hundratal medlemmar på Hembygdsgården i Orsa. Det var dags att fira föreningens 50 år.

Gästerna välkomnades med bubbel och snacks. Sonja Persson och Karin Olmås Hållen hade botaniserat bland gamla fotoalbum och med Lennart Bärjegårds hjälp hade de sammanställt dessa foton till en innehållsrik fotoutställning. Bengt Hållen hade, av de digitala bilderna, gjort ett bildspel som visades på en skärm.

När dörrarna öppnades till ”Festsalen” möttes gästerna av en festligt pyntad lokal. Det var flaggspel, ballonger och vackert dukade bord och inte minst ett dignande buffébord, som Thomas från Restaurang Gruvan ställt fram.
Ordförande Carina Conradson hälsade alla Varmt Välkomna och kvällens Toastmaster Per Rudfeldt kallade fram gästerna till buffen i viss ordning.

När vi hunnit till kaffe och cheesecake drog underhållningen i gång och den hade tills nu varit en hemlighet. Glädjen blev dock stor när BrittLiz Jönsson kom in med sina tre musikanter. Vilken show det blev! Musikalisk och humoristisk. Succe ! På programbladen som låg vid varje kuvert fanns ett lottnummer. Avslutningsvis lottades tre fina paket ut på dessa nummer. Dragningen sköttes av BrittLiz.

Till sist tackade Per alla, som med helt ideellt arbete, bidragit till att denna fest kunde hållas.

SPF Dalarna
Publicerad 2023-09-01

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas