SPF Seniorerna Boren Borensberg
Landet runt | SPF Östergötland

SPF Seniorerna Boren Borensberg

SPF Östergötland
Publicerad 2021-11-11

Bbg 20211109

SPF Seniorerna Boren Borensberg har haft månadsmöte i Hällagården .
Efter en tveksam start av mötes och cirkelverksamhet under hösten har intresset för underhållning och samvaro tagit fart igen. Vice ordföranden Magnus Byman hälsade ca 75 personer välkomna till månadsmötet, samt dagens underhållare Andreas Hedenskog från Vadstena.Planeringen inför nästa års verksamhet har tagit fart. En mängd kurser och cirklar planeras, flera är redan igång ”Bokcirkel och Kortspel” pågår.

Nytt inför nästa år är återstart av” Hantverk och Gamla arbeten”, Gunilla Johansson och Gudrun Svensson blir ledare, nybörjarkurs i ”Bridge” startar redan den 11 nov ledare Sten Granath, frågetävlingen ”Hjärnkoll ” ledare Siw Carlsson, startar som ny aktivitet i föreningen. Ytterligare en aktivitet som kallas ”Att bli digital”, kurs i handhavande av mobil , surfplatta och dator, ledare Ulf Levin. ”Trafik för äldre” planeras, liksom att ”Linedansen” drar igång, om intresset finns kvar. Dessutom planeras ett antal studiebesök och resor.
Tyvärr så är det svårt med ledare och funktionärer, fler behövs.

Så var det dags för underhållning, Andreas Hedenskog rutinerad från ca 31 år i dansbandsvärlden med Casanovas. Startade ett musikquiz med ett antal kluriga frågor. Tempot högt och ljudnivån från den medsjungande publiken överröstade nästan Andreas, han fick kliva upp på en stol, när han rev av rocklåten Jonny Begood. Att det var en rolig eftermiddag bekräftades av alla, vid det efterföljande kaffet med en utsökt ”macka”, mötet avslutades som sig bör med lottdragning.

Text och Foto: Göran Svensson

SPF Östergötland
Publicerad 2021-11-11

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas