Ungdomar från Miranda  underhöll på SPF i Mora
Landet runt | SPF Dalarna

Ungdomar från Miranda underhöll på SPF i Mora

SPF Dalarna
Publicerad 2016-04-08

En förväntansfull publik hade bänkat sig på Majstångsbacken, för att lyssna till de musikaliska ungdomarna från Mora gymnasium. Börje Elofsson hälsade alla välkomna till detta medlemsmöte och bjöd samtidigt in ungdomarna till scenen. De hade byggt upp en stor anläggning med olika instrument, högtalare, mikrofoner, synth samt slagverk, allt som de behövde för att framföra både musik och sång. Deras Musiklärare Nina Segerstedt och Nilla Kihlberg har verkligen fått fram duktiga och spelsugna ungdomar.
Pernilla Andersson presenterade sångsolisterna och alla låtar som spelades under eftermiddagen. De började instrumentalt där David Johansson spelade gitarr, Sara Danielsson, trummor, Alfred Johansson på bas och Arvid Kallin, piano. Vi fick lyssna till Cry me a river med Felicia Grinde Halvarsson som sångsolist och Ellen Lindbäck som sjöng Beautiful Love. Kören fortsatte sedan med Ain´t no sunshine when he´s gone. Därefter fick vi lyssna till Come Away with me och Close your eyes och några låtar till. De avslutade med Kärleksvisan där Elina Dalsten var sångsolist. Publiken reste sig och applåderade länge åt deras uppträdande och det resulterade i ett extranummer. Vi fick av hela ensemblen (ca 17 personer) åter höra Stay with me
som ledde till nya applåder.
De berättade också att de fått i uppgift att göra ett hembygdsprojekt och med påhittade skyltar som passade in i projektet. Det blev skyltar med både falukorvar, dalahästar, skidåkare med mera. De byttes sedermera ut till andra saker, de tyckte det var ett trevligt projekt som de hade fått arbeta med. Börje Elofsson tackade alla gymnasieelever för deras fina uppträdande och önskade de dem lycka till med sina studier.
Affe Björkman, Friskvårdskommittén, påminde om tävlingen Hjärnkoll, som är en mycket trevlig frågesport och som rör både musik och idrott. Vi borde kunna få ihop ett 3-mannalag till detta evenemang.
Ordf. Stig Sjöholm tackade alla som underhållit oss idag och även ett tack till publiken som kommit till medlemsmötet.
Vid pennan, Ing-Mari Kullander

SPF Dalarna
Publicerad 2016-04-08
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas