Mat & Dryck | Recept

Grillad paprika på crostini

Små crostini är trevligt tilltugg till en drink

Publicerad 2008-01-15

3 grillade röda paprikor (finns på burk i livsmedelsaffärer)

1/2 vitlöksklyfta
1 msk kapris
Naturella crostini eller lite större bruscettakex

1. Hacka paprikan och blanda med hackad kapris och mycket finhackad vitlök. Rör ned 1 msk olivolja och låt smakerna blanda sig i minst en timme, gärna över natten i kylskåp.
2. Ta fram paprika i god tid ur kylen så att den inte är kylskåpskall.
3. Klicka paprikaröra på crostini och servera. Toppa eventuellt med extra kapris.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas