Laga mat med kålkraft!
Mat & Dryck | Nyttigt och gott
Foto: Per Ranung

Laga mat med kålkraft!

Underbara kål, vintermörkrets guld. Bra både för kropp och knopp. Och för plånboken …

Tidningen Senioren
Publicerad 2020-02-07

Vitkål, rödkål och grönkål skänker smak och näring till våra läckra och prisvärda rätter. Kålen är fylld med vitaminer, antioxidanter och fibrer och gör sig fint i sällskap med såväl skaldjur och asiatiska smaker, som ugnsbakad till fläsk, i pastasåsen, som smaksättning i gröna plättar och som gräddkokt till lamm.

Recept: Anna Ranung
Foto: Per Ranung

Tidningen Senioren
Publicerad 2020-02-07
senioren-nr-1
Artikeln är hämtad ur magasinet Senioren nummer 1 / 2020. Missa inget innehåll - bli medlem i SPF Senioren och få Senioren kostnadsfritt eller starta en prenumeration på Senioren.
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.