Larb
Mat & Dryck | Recept

Larb

Larb ska serveras och ätas i salladsblad med handen.

Tidningen Senioren
Publicerad 2018-10-10

400 g vegofärs (kan bytas ut mot köttfärs)
2 rödlökar
2 msk ljus japansk soja
2 lime, saften
1 hackad chili
1 dl hackad mynta
1 dl hackad koriander
Servera i salladsblad, gärna med ris.
Tips! Riv gärna ner två vitlöksklyftor och några morötter.

1. Stek vegofärsen i lite rapsolja.
2. Strimla rödlöken.
3. Blanda den stekta färsen med löken och ljus japansk soja och stek allt i 30 sekunder.
4. Tillsätt limesaften, hackad chili, mynta och koriander.
5. Servera i salladsblad, gärna med ris.

Recept: Jessica Frej
Foto: Lina Eidenberg Adamo

Tidningen Senioren
Publicerad 2018-10-10
senioren-nr-7
Artikeln är hämtad ur Senioren nummer 7 / 2020. Missa inget innehåll - bli medlem i SPF Seniorerna och få Senioren kostnadsfritt eller starta en prenumeration på Senioren.
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas