Mat & Dryck

Mozzarella – och spenatomelett med lufttorkad skinka

Piffa till vardagsomeletten med mozzarella, spenat och lövtunna skivor parmaskinka.

Publicerad 2009-01-16

spenatomeletteEn portion

1 vitlöksklyfta
1 liten rödlök
2 msk olivolja
1 näve babyspenat
2 ägg
2 msk kallt vatten
1 mozzarella
salt och peppar

3 skivor lufttorkad skinka
(cirka 30 gram)

1. Strimla löken och bryn den hastigt i olivoljan. Vänd ner spenaten. Vispa upp äggen med vattnet och slå det över grönsakerna.
2. Tärna mozzarellan och fördela den över omeletten, krydda med salt och peppar. 3. Stek på medelvärme tills omeletten har stelnat. Servera direkt med skinkan.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas