Mat & Dryck

Ugnsrostad brysselkål

Tidningen Senioren
Publicerad 2018-09-25

400-500 g brysselkål
flingsalt
olivolja
svartpeppar

1. Ta bort de yttersta bladen på brysselkålen. Skär bort stjälken och skär huvudena i kvartar.
2. Lägg på ugnsplåt, häll över olja och strö över saltet.
3. Rosta i ugn ca 20 min 225 grader.

Recept Anna Ranung
Foto Patric Johansson

Tidningen Senioren
Publicerad 2018-09-25
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas