Hög tid att anmäla dig till förbundsmästerskapen
Nyheter | Missa inte

Hög tid att anmäla dig till förbundsmästerskapen

23 juni är sista anmälningsdag för förbundsmästerskapen i boule 2 september. I augusti ordnas mästerskap i orientering och golf, och senare bowling.

Tidningen Senioren
Publicerad 2016-06-21

Har du en snygg swing, är pricksäker med boulekloten, flink med kartan eller en hejare på bowling? Eller har du bara lust att vara med och tävla för skojs skull under vänskapliga former? Oavsett vilket kan du ställa upp i något av SPF Seniorernas alla förbundsmästerskap. Nu under sommaren och i början av hösten är det dags att anmäla sig till ovanstående mästerskap. Fler anordnas i andra grenar under resten av året.

Orientering

Förbundsmästerskapen i orientering arrangeras av SPF Seniorerna Gränna, Örserum och Visingsö, i Gränna med omnejd 18-19 augusti. Sista anmälningsdag är 5 augusti.

Läs mer här:

Golf

Förbundsmästerskapen i golf arrangeras också 18-19 augusti. Arrangörer är Sörmlandsdistriktet tillsammans med SPF Seniorerna Eskilstuna och Torshälla. Anmälan senast 8 augusti.

Läs mer här:

Boule

Förbundsmästerskapen i boule spelas i Helsingborg 3-4 september och SPF Seniorerna Kärnan arrangerar. Anmälan senast den 23 juni.

Läs mer här:

Bowling

Förbundsmästerskapen i bowling avgörs den 12-13 oktober i Helsingborg. Arrangörer är SPF Seniorerna Tågaborg i samarbete med Olympia Bowling och tävlingsledare är Berth-Love Sjöström. Anmälan senast 25 september.

Läs mer här:

Tidningen Senioren
Publicerad 2016-06-21
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas