Boende | Hemma

Jämna sommarplågor

Publicerad 2009-07-10

Värmen
Kombinerad kylväska och picknickkorg håller maten fräsch i solen och hjälper dig att se det varma vädret som en tillgång. 20 liter rymmer den här, som dessutom är hopfällbar.
Pris: 129 kronor på Clas Ohlson

Flugorna
Den färgglada tårt- och ostkupan i glas håller humöret uppe och de irriterande flugorna borta från kakfatet. Eftersom kupan är handgjord kan färg och storlek variera en aning, men den är ungefär 29 cm i diameter, och finns  i 8 olika färger
Pris: 525 kronor, www.jellybean.se


Getingplågan

Låt problemet med hungriga och arga getingar bli en ursäkt för att skaffa en snygg designpryl till trädgården. Den här getingfällan i terracotta, rostfritt stål och syntetiskt gummi lockar till sig både beundrande blickar och sockersugna getingar. Recept på sockerblandning medföljer.
Pris: 349 kronor, www.designonline.seOgräs

De prunkande rabatterna har en baksida – ogräset. Låt både arbetslusten och rabatterna blomma med dessa blommiga trädgårdsredskap.
179 kronor, ÅhlensDet eviga ljuset

Sovmasken klarar det störande ljuset som varken persienner eller mörkläggningsgardiner rår på. Sov gott.
Pris: 49 kronor, Clas OhlsonFler flugor

I solstolen när du försöker läsa, vid matbordet när du vill umgås, eller i sängen när du försöker sova. Varhelst du befinner dig kan du få trängas med en fluga. Gör slag i saken och slå till på en flugsmälla. Finns i flera färger och motiv.
Pris: 15 kronor, Åhlens

Mer värme
En god flaska vin till picknicksalladen sitter inte fel. Men varmt vin gör ingen glad. Den här flaskkylaren blöter du ner under kranen och trär den sedan över flaskan. Som bonus fungerar den stötdämpande.
Pris: 115 kronor, Designtorget

Jordig potatis
Nypotatis till sillfrukost, lunch och middag. Färsk från landet är godast, men jordigast. Det eviga skrubbandet blir roligare med en färgglad skrubbhandske. En storlek för alla.
Pris: 20 kronor, Clas Ohlson

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas