Långsemester i Costa Blanca
Reseklubb | seniorens reseklubb 2-16 februari 2024

Långsemester i Costa Blanca

Lys upp vintermörkret med Medelhavets milda vindar och sköna sol. Vi njuter 14 dagar i klassiska Benidorm med sitt unika mikroklimat och sex kilometer stränder. Vi bor modernt med balkong på Hotel Helios och njuter av god mat, utflykter och trevligt sällskap.

Tidningen Senioren
Publicerad 2023-10-03

Ur programmet

  • I Benidorm är klimatet behagligt året om med en medeltemperatur under vintern på 20 grader. Vi bor 600 meter från den populära Levantestranden. På strandpromenaden finns kaféer för en kopp kaffe i solen, barer och restauranger. Några kliv från stranden hamnar man snabbt i centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och barer. I och med bukten blir vattnet varmt och behagligt och de kalla vindarna kommer inte åt. Under vår vistelse gör vi stärkande promenader i omgivningarna, besöker marknaden i Gamla Stan och kopplar av med sol och bad. På hotellet finns SPA med massage, gym och uppvärmd utomhusswimmingpool.
  • Vi besöker även den mysiga staden Alicante. Här finner vi bland annat Castillo de Santa Barbara som är en av Europas äldsta medeltida fästningar. Fästningens läge ger en enastående utsikt över Alicante.
  • El Barrio är den gamla stadsdelen, med vacker arkitektur och pittoreska gator. Här finner vi mindre butiker och god mat. Det finns gott om bra restauranger i hela Alicante och även shoppingutbudet är bra.
  • Mot tillägg finns möjlighet att besöka Valencia, göra båtutflykt till Benidorm Island, ta en showkväll på Benidorm Palace, besöka pittoreska bergsbyar, grottor, vattenfall och en härlig vinprovning. Många möjligheter för den som vill vara aktiv och se sig omkring med andra ord. Men det går lika bra att ta det lugnt och sitta i solen med en god bok.

Resfakta

Resmål: Benidorm, Spanien
Datum: 2-16 feb 2024
Pris för medlemmar: 16 745 kr
Enkelrumstillägg: standard: 4 600 kr, mot poolen: 5 400 kr

I priset ingår:

  • Flyg med transfer
  • Frukost & middag med vin och vatten
  • Utflykter enligt program, med möjlighet till ytterligare utflykter
  • Guide på plats under hela vistelsen

Bokning

Läs mer och boka här eller ring 0770-787 000

Tidningen Senioren
Publicerad 2023-10-03

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas