SPF Boren Borensberg har haft månadsmöte för januari 2020
Landet runt | SPF Östergötland

SPF Boren Borensberg har haft månadsmöte för januari 2020

SPF Östergötland
Publicerad 2020-01-17

20200114

SPF Seniorerna Boren Borensberg, har haft årets första månadsmöte i Hällagården.
V.ordförande Per Jansson hälsade ca 95 personer välkomna till detta janurimöte. Dagens underhållare Andreas Hedenskog, fd sångare och frontfigur i Casanovas orkester numera underhållare och nöjesarrangör i Vadstena, fick ett stort och hjärtligt mottagande.
V.ordf informerade om hur föreningen utvecklats under föregående år. En ökning av medlemsantalet med nära 30 personer till dagens datum, då inkluderas medlemmarna från nedlagda föreningen SPF Tylöskog, ytterligare fem ansökningar ligger i ”röret”, glädjande utveckling, alla hälsas mycket välkomna till oss i Boren.
Studieansvarig informerade om kursstarter och studiecirklar som drar igång nu i vår. Bla en cirkel för uppdatering av trafikregler mm.
Lasse Berghagens ”En kväll i juni” inledde Andreas Hedeskogs framträdande, redan då var publiken med i sången. Till framträdandet var en musikquiss inbakat i de olika låtarna, tio kluriga frågor om melodierna.
Att SPF Borens medlemmar är duktiga på att sjunga märktes och hördes väl, det sjöngs av hjärtans lust både i ”Snabbköpskassörskan ” som i ”Teddybjörnen Fredriksson”, samt många flera kända låtar från svensktopp och dansband.
Att bli road av en så glad och proffsig underhållare gör alla glada och går hem med ett leende i själen. Välkommen tillbaka Andreas!
Kaffer och av värdinnorna gjorda lyxmackor intogs före sedvanlig lottdragning.
V.ordförande tackade för den höga stämningen på mötet.
Nästa möte är årsmöte.
Text och foto Göran Svensson

SPF Östergötland
Publicerad 2020-01-17

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas