Vilda smaker med viltkött
Mat & Dryck | Pang!
Foto Björn Tesch

Vilda smaker med viltkött

Nu längtar vi efter rustikare mat, hämtad från höstens jakt och svampskörd.

Publicerad 2011-10-15

Vi lagar en lyxmiddag med rådjursfilé, en härlig burgare av älgfärs och en viltskavspanna. Testa också vildsvin som här serveras med tomat och paprika.

Text:Malin Ottosson
Foto: Björn Tesch

Fyra recept med vilda smaker

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas