Svens Afrikaresa blev bok
Se & läs | Kultur

Svens Afrikaresa blev bok

Ni missade väl inte Sven Gruvstads blogg om hans fantastiska bilresa genom hela Afrika här på senioren.se. Nu har bloggen också blivit en bok, Från Durban till Kairo, fylld av spännande foton och reseupplevelser. Nedan hittar du även länkar till alla Svens blogginlägg.

Ulrika Palmcrantz
Publicerad 2021-10-16

 Jag är så fantastiskt glad att jag fick möjlighet att göra den här resan, säger Sven som nu är på väg i bil till sitt nästa resmål – Sicilien.
Under sin sju månader långa Afrika-resa körde han 6 200 mil genom 34 länder med sin Toyota Landcruiser. Vad bär han med sig från resan?

Vi matas med så mycket hemskheter via media, man kan tro att det bara finns ondska därute. Men jag är full av beundran för mänsklighetens godhet!

– Oj, det är så enormt mycket! När jag körde tre dygn genom Kalahariöknen utan att se en enda människa, alla djuren jag fick se i Botswana, mötet med bergsgorillorna i Uganda… Jag satt och tittade på en gorilla länge, han tittade tillbaka på mig, det var magiskt.
– Men det allra mest fantastiska är ändå alla vänliga och hjälpsamma människor man möter längs vägen. Vi matas med så mycket hemskheter via media, man kan tro att det bara finns ondska därute. Men jag är full av beundran för mänsklighetens godhet!

 

 

 

 

Här kan du läsa Svens blogg på Senioren
(Obs! Scrolla ner i varje länk för att komma till starten)

Blogg 1

Blogg 2

Blogg 3

Blogg 4

Blogg 5

Blogg 6

Blogg 7

Blogg 8

Blogg 9

Blogg 10

Blogg 11

Blogg 12

Blogg 13

 

 

Ulrika Palmcrantz
Publicerad 2021-10-16

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas