ABBA:s nya skiva släpps i dag
Foto: Pressbild
Nyheter | musik

ABBA:s nya skiva släpps i dag

I dag släpper ABBA sitt nya album efter 40 års tystnad. Missa inte när Seniorens chefredaktör Kristina Adolfsson är med i studion i TV4:s Efter fem och kommenterar det.

Ulrika Palmcrantz
Publicerad 2021-11-05

Så kom den då till slut, dagen då ABBA släpper sitt nya album Voyage, deras första på 40 år. ”Vi tog en paus på våren 1982 och nu har vi bestämt att det är dags att avsluta den pausen”, skriver de fyra medlemmarna i ett pressmeddelande. Nyheten att de skulle göra comeback med nytt album efter ett så långt uppehåll väckte stor uppmärksamhet världen över.

Show i London

Seniorens chefredaktör Kristina Adolfsson.

Och inte nog med det! I vår, närmare bestämt den 27 maj 2022, blir det också premiär för ABBAs digitala scenshow i en specialbyggd arena i London. Arenan rymmer 3000 personer, som kommer att få se fyra digitala abbor på scen, så kallade ”abbatarer”. ABBA-medlemmarna själva kommer alltså inte att vara på plats, däremot tio livemusiker. Finns det några som kan lyckas med ett sådant projekt så är det väl just ABBA!

Missa inte!

I dag kl 17.40 i Efter fem på TV4 kommer Seniorens chefredaktör Kristina Adolfsson vara med i studion och prata om den nya ABBA-skivan, gammal musikjournalist som hon är! Missa inte det!

Ulrika Palmcrantz
Publicerad 2021-11-05

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas