”Vi behöver varandra ännu mer – och vi behöver bli fler”
SPF Seniorernas ordförande Eva Eriksson.
Nyheter | Omsorg | spf seniorerna

”Vi behöver varandra ännu mer – och vi behöver bli fler”

SPF Seniorernas ordförande Eva Eriksson gläds över de aktiviteter som trots pandemin pågår ute i landet. Och att förbundet jobbar hårt för att hjälpa föreningarna. ”Vi behöver varandra ännu mer i dessa tider och vi behöver också bli fler som går med i SPF Seniorerna”, säger Eva Eriksson till Senioren.

Jan Hagberg
Publicerad 2020-10-16

Ni kan se och höra Eva Eriksson själv om ni klickar här.

-Vi vet att vi är inne i tider när det finns hinder för oss att bedriva verksamheten på det sättet som vi har gjort tidigare men jag ser ju att det runt om i landet pågår massor med olika aktiviteter och vi här på förbundet försöker också hitta vägar. Vi försöker att bli mer digitala och vi försöker också att föra ut till er hur man ska kunna delta aktivt i digitala möten, säger Eva Eriksson.

Hon fortsätter:

-Jag hoppas att ni orkar med därför att vi behöver varandra ännu mer i dessa tider och vi behöver också bli fler som går med i SPF Seniorerna för att vi ska kunna skapa ett samhälle som är mycket bättre med äldreomsorg, som är bättre på att ta till vara på äldres kompetens och kunskap och att vi också kan arbeta mot åldersdiskriminering.

Jan Hagberg
Publicerad 2020-10-16

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas